CFM-B2F (od podniku do továrne) a dodacia lehota 24 hodín
+86-591-87304636
Náš online obchod je k dispozícii pre:

  • POUŽÍVAŤ

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

Ako si vybrať pop-up baldachýn pre vašu marketingovú akciu?

ThePop Up Canopydá sa použiť na takmer akúkoľvek aktivitu a akcie a je aj miláčikom všetkých druhov aktivít a všade je vidieť.Či už ide o obchodné výstavy, marketingové aktivity, outdoorové športové súťaže, outdoorové akcie atď., všetky potrebujú vlastný vyskakovací baldachýn.

 

Existuje však príliš veľa typov vysúvacích prístreškov, vrátane rôznych veľkostí (populárne 10 x 10 stôp, 10 x 15 stôp, 10 x 20 stôp), rôznych rámov (ekonomický oceľový rám 30 mm - 0,8 mm, hliníkový rám Standard 40 mm - 1,2 mm a Premium 50 mm - 2 mm), rôzne stanové tkaniny (600D, 420D a 300D) atď.

 

Keď sa pokúšate vybrať vyskakovací baldachýn pre vašu marketingovú akciu, ste zmätení, keď čelíte rôznym vyskakovacím baldachýnom?Ako teda vybrať vhodný vyskakovací baldachýn pre vaše akcie?

 

Najprv musíte zvážiť niektoré podrobnosti:

1) Miesto a oblasť miesta vášho podujatia?

2) Použitie v interiéri alebo exteriéri?

3) Ako dlho to trvá?

4) Aký je váš rozpočet?

 

O výbere rámu

1) Vonkajšie použitie, nie dlhodobá marketingová akcia

Odporúčame vám vybrať si 40 mm hliníkový rám, ktorý je kvalitný, pevný a odolný a cenovo je dostupný.Vzhľadom na vonkajší vietor a stabilitu rámu budeme vybavení aj vrecami s pieskom a zemným hrotom na spevnenie.Veľkosť je možné zvoliť podľa oblasti vašej lokality a rozpočtu.

 

Na druhej strane,pri dlhodobom používaní vonku, miestne poveternostné podmienky nie sú veľmi dobré, môžete zvážiť 50 mm hliníkový rám, samozrejme, musíte zvýšiť rozpočet.

 

2) Vnútorné použitie, len na krátkodobé použitie a obmedzený rozpočet

Odporúčame 30mm oceľový rám, celkové náklady sa znížia o cca 40% oproti 40mm hliníkovému rámu, pre vnútorné použitie nie je potrebné kupovať vrecia s pieskom a brúsny hrot, ak potrebujete len výstuž, môžete zvážiť aj nákup vriec s pieskom.

 

O výbere látky.

1) Pravidelné a malé objednávky

Pre prispôsobenú tlač tkanín je našou najdoporučovanejšou voľbou 600D polyester + PU náter, ktorý má vodotesný a UV odolný náter na ochranu tlače a predĺženie životnosti.

 

2) Veľké množstvo objednávky a obmedzený rozpočet

Odporúčame 420D a 300D, ktoré môžu znížiť náklady, ale majú aj chránený náter.

 

3) O bočných stenách

Na základe rozpočtu si zákazníci väčšinou vyberú iba zastrešenie stanu.V prípade potreby sa však môžete rozhodnúť pridať aj celú zadnú stenu a bočné steny.Dokáže vytlačiť viac prvkov a pomôže vám ukázať zákazníkom viac z vášho reklamného sloganu a príbehu vašej značky.

Pri vonkajšom použití vám môže plná stena pomôcť chrániť pred vetrom a dažďom.Ak zvolíte 4 bočné plné steny a pridáte zipsy, pri zatvorení všetkých celých stien bude výsuvná strieška vyzerať ako malý domček.

 

Rok 2020 je nezvyčajný rok, epidémia zasiahla do života všetkých.CFM dúfa, že každý sa bude chrániť, keď bude bojovať o svoju kariéru.Spustili sme teda aj transparentný Polstena z PVC chrániť vás a chrániť vašu kariéru, chrániť aj vašich klientov.

 

Zistite, čo chcete, prihláste sawebová stránka CFM, zadajte objednávku a zanechajte odkaz nášmu dizajnérovi o svojom obľúbenom výkrese, potom CFM predstaví váš vyskakovací baldachýn do 24 hodín.

 


Čas odoslania: 20. augusta 2020

Získajte podrobné ceny

Sem napíšte svoju správu a pošlite nám ju